Ajankuluksi (Maksa keskiverrosta elokuvasta, nauti sivuvaikutuksista)

Hyvin usein mulle tapahtuu sellainen aivotärähdys, että on ihan pakko päästä elokuviin vaikkei siellä olisi yhtään hyvää elokuvaa. Jyväskylän elokuvatilanne oli viime viikonloppuna juuri pahimmanlaatuisen himon iskiessä todella turhauttava — niinpä, koska muu tarjonta kiinnosti vieläkin vähemmän, suostuttelin itseni katsomaan Da Vinci -koodin. Sivumennen sanoen, elokuva oli aivan yhtä keskinkertainen kuin itse kirjakin. Mutta kyllä minä ainakin nautin elokuvista yleensä eniten teatterissa (vaikka myönnettävä on että kanssakatsojien typeryydestä on ehtinyt kertyä jo monta kauhutarinaa). En tietenkään väitä, että olosuhteet pystyisivät parantamaan täysin surkeaa elokuvatusta, mutta silloin kun elokuvateatterikokemuksessa osuu kaikki kohdalleen, ollaan viihteen puhtaimmassa pyhäkössä.

Top 5 asiaa jotka kruunaavat elokuvissa käyntini

1. Kylmä juoma

2. Molempien käsinojien saaminen omaan käyttööni

3. Aikaisin saapuminen, jotta voin asettua mahdollisimman mukavaan asentoon (katso kohta 2.) ja näen kaikki trailerit vaikka ne olisivat kuinka p*skoja

4. Paikalleni jääminen siihen asti, että lopputekstit ovat varmasti ohi

5. Elokuvasta ja senhetkisestä mausta riippuen joko popkornitötsä tai irtokarkkipussi (ja irtokarkkien valintahan on taas kokonaan oma rituaalinsa!). Noin yleisesti ottaen: karkkia fantasia-, draama- tai romanttisiin elokuviin, popkornia jännäriin, kauhuun, komediaan ja äksöniin, mutta valinnat vaihtelevat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s