”When computers go wrong… nothing goes right.”

Kotona ollaan! Palasin oikeasti jo tiistaiaamuna. Paasasin perheelle matkastani suu vaahdossa koko tiistain, nukuin koko keskiviikon, ja sitten yritin käynnistää tietokoneeni, jolloin kävi ilmi että se oli saanut halvauksen poissaollessani — ikäväkö vaivasi?! Minulla ei ainakaan hitto vieköön ollut ikävä sitä, mutta nyt olen joutunut kirjoittamaan lainakoneilla, enkä pääse käyttämään messengeriä saati siirtämään Englannissa ottamiani valokuvia (jotka tosin eivät ole kovinkaan taidokkaita, ja joiden kiinnostavuuskin on erittäin kyseenalainen) koneelle enkä blogiini! Siksi matkakertomukseni julkaiseminenkin kestää häpeällisen kauan. Herra Ananaksen (tietokoneeni) ja sen kantaman informaation kohtalot ovat vielä tälläkin hetkellä hämärän peitossa. Onneksi koneella ei ole suorastaan elintärkeitä tiedostoja — mutta jo pelkkien internet-suosikkien menettäminen olisi kova kolaus, kun en säilö hyviä linkkejä ikinä mihinkään muualle kuin Firefoxin kirjanmerkkeihin. Puhumattakaan kaikista omaksi huviksi säästetyistä kuvista ja kirjoituksista. Nyt ei kannata käsitellä tulenarkoja aineita lähelläni.

Aion silti kirjoittaa matkastani vaikka en sen aikana ehtinytkään millään päivittämään blogia, sillä nautin reissusta niin määrättömästi ja haluan muistella sitä uuvuttavan yksityiskohtaisesti. (…Teitä on varoitettu.) Toinen toisensa jälkeen tapahtui ihania asioita. On silti sanottava, että Beckin keikka oli ehdoton kohokohta matkassa täynnä kohokohtia.

Kotiväelle lähettämäni kortti ei ole vieläkään saapunut. Eipä tosiaan enää ihmetytä lipunmyyjien haluttomuus lähettää festarilippuani kuninkaallisessa postissa! (Vai saatoinko muka olla niin pihalla, että muistin väärin oman kotiosoitteeni? Hajamielisyyteni on legendaarinen, mutta moinen on jo liian mahdotonta.)

Kirjoitan selkeyden toivossa yhdestä matkapäivästä kerrallaan (yritän saada kirjoitettua vähintään yhden merkinnän päivässä) ja julkaisen ne takautuvasti. Takautuvatkin postit on helppo löytää sillä ilmoitan niistä kuuluvasti heti julkaisun yhteydessä. Ensimmäinen päiväni Birminghamissa, eli viime viikon torstai, löytyy TÄÄLTÄ.

Odotettavissa piakkoin myös nykypäivän kuulumisia. Brilliaaaaaaaaaaaant!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s