Lupauksia, lupauksia

Voi voi… Ehtipä vierähtää jo tovi edellisestä takaumasta… 😳
Toinen takauma, perjantain merkeissä, löytyy TÄÄLTÄ.
On sentään edes joku tekosyy: on nimittäin ollut töitä. Mieluisia töitä. CopperSky (jonka tallissa varsinaisesti olen) tekee tiivistä yhteistyötä jyväskyläläisen kohtaamismarkkinoinnin asiantuntijan, Aivoteollisen toimiston, kanssa ja tällä hetkellä teen konseptipiirustuksia ATT:n tarjoukseen parin Sinebrychoffin juoman markkinoinnista. Kyse on siis vasta tarjouksesta, minkä vuoksi minun on oltava mykkänä tarjouksen yksityiskohdista ja ideoinnista (jossa olen itsekin ollut vähäisessä määrin mukana), eli käytännössä piirustusteni aiheista.
Mutta todella hauskaa homma on. Ällistyttävää että saan tehdä jotain mistä pidän näin paljon ja että moisella olisi periaatteessa etäisesti mahdollista ansaita leipänsä! Piirustuksilta ei vaadita yksityiskohtaisuutta, enemmän tunnelmaa, sillä tämän tapaisessa projektissa piirtämiselle ei ole ruhtinaallisesti aikaa. Ei muuta kuin peukut pystyyn jotta juomamaakarit tarttuisivat tarjoukseen, sen verran herkullisilta markkinointi-ideat näin sisältäpäin katsottuna vaikuttavat. Ja olisi sentään aika hurjaa nähdä jonkin maanlaajuisen jutun, jota on itse ollut edes hieman mukana ideoimassa, oikeasti toteutuvan. No, pianhan se selviää.

ATT:lta olisi samanlaista puuhaa luvassa enemmänkin. Mielellään.

Tässä puhutaan kuitenkin projektiluontoisesta ja parhaimmillaankin osa-aikaisesta työstä, joka ei millään elätä. Siksi menin tänään ilmoittautumaan työvoimatoimistoon. Siipeily ja hiljaiselo saavat riittää… eli rahat alkavat huveta. Ei ollut kummoista, täytin sen asiakkaaksi-ilmoittautumislomakkeen ja minulle varattiin aika parin viikon päästä jollekin virkailijalle keskustellaksemme tilanteestani. Ai niin, ja ensi viikolla pitää käydä työkkärin infossa uusille työnhakijoille. En tiedä ollenkaan mitä odottaa, joten mitäpä siitä vielä stressaamaan.

* * *

Potuttaa muuten tuo Kypärämäen ja Lohikosken lähikirjastojen sulkeminen! Veli sanoo että mitä sä välität kun et edes käytä niitä. Mutta kun olin pieni, kävin melkein aina koulusta kotiin tullessa Kypärämäen kirjastossa, joka oli ihana (yhtään vähättelemättä Kaupunginkirjastoa, jota myös rakastan). Olisin voinut viettää siellä tunteja kerrallaan, ja vietinkin, ja paras kamuni asui Lohikoskella niin että kävin siinäkin kirjastossa vähän väliä. Siellä oli sellaisia vähän harvinaisempia Star Wars-sarjakuvia joita ei ollut kaupungin muissa kirjastoissa. Niiden aikojen jälkeen kyseisiä toimipisteitä ei tietenkään ole tullut hyödynnettyä. Silti ärsyttää. Senkun sanotte vanhan pierun jälkiviisaaksi narinaksi mutta kun olisi mukavaa ajatella, että muillakin lapsilla olisi se sama mahdollisuus vierailla niissä kuin minullakin oli…

Toivottavasti joku huomaavainen henkilö kuskaa sitten lapsiaan vaikka keskustaan kirjastoon, tai missä niitä nyt onkaan jäljellä. 
Mikäli joskus lisäännyn niin vien kyllä lapseni sinne heti kun ne ylipäänsä pystyvät kohdistamaan katseensa johonkin. Aion altistaa heidän herkät, kehittyvät aivonsa armottomalle kirjastopropagandalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s