Turhaa: ”Ennen oli kaikki paremmin” osa 2

Käväisin Paul Frankin Julius & Friends -nettisaitilla (J&F -linkki sivun yläosassa) muutaman vuoden tauon jälkeen. Muistatteko kyseisen saitin olevan mahdottoman hauska? Eipä ole enää. The MixMonkey on otettu pois! THE MIXMONKEY! Törkeä rikos. Ja kaikki muutkin riemukkaat oheistoiminnot sieltä on hävitetty.

Olin todella pahasti MixMonkey-fixin tarpeessa, joten hyvä että onnistuin löytämään sen täältä, mutta tässä soittimessa on vähemmän ja huonompia ääniefektejä kuin J&F -saitilla olleessa soittimessa. Julius & Friends -flash-animaatiojaksojen latautumista odotellessa nimittäin MixMonkeyssa oli aina ääniefektejä juuri siitä piirretyn jaksosta, joka oli parhaillaan latautumassa, joten siinä oli sopivasti vaihtelua.

Vesitettykin MixMonkey on silti parempi kuin ei mitään. Jäät kerrasta koukkuun! The MixMonkey is funky, I’m a MixMonkey junkie… (Huom: omat sanoitukseni, copyright vetämässä.) Toivottavasti J&F -saitti on ainoastaan väliaikaisen korjauksen alaisena, sillä tällaisenaan se on suorastaan surullinen.
Onneksi sieltä löytyvät sentään vielä piirretyt, ja ne ovat yhtä myhäilyttäviä kuin muistinkin. (”When I was really small, I was born. And then I… developed a really bad case of writer’s block.” Hiii!)

* * *

Valittamiselle pyhitetyltä blogimerkinnältäni putosi pohja täysin, kun sain tänään kuulla voittaneeni Elisan elokuvantunnistuskilpailussa jymypalkinnon. Äimistykseni oli kokonaisvaltainen. Jos joku on sattunut kisaan osallistumaan, tietänee mikä palkinto on kyseessä — en viitsi vielä kirjoittaa siitä, koska olen pikkuisen paranoidi ja kuvittelen, että jos kerron, se tullaan varastamaan. (Höperöä, tiedän kyllä. Kerron varmaan myöhemmin kun olen järjissäni.)
Olin ehtinyt unohtaa osallistumiseni kunnes Elisalta soitettiin ihan pari tuntia sitten voitostani. Maukkainta oli, etten ollut edes osallistunut palkinnon houkuttelemana, vaan haasteen vuoksi. Kaikkien 31 elokuvan tunnistaminen oli jo sinällään aika tyydyttävä lopputulos. Paljon on-ne-a miiinäää… Paljon onnea vaan!! 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s