Piirrä ja arvaa

Ei ollu skanneria niin hölömöilin vähän digikameran kanssa. Nää on thumbnaileja, klikkaa.

1-2 min:

st1.jpg st2.jpg st6.jpg
st4.jpg st5.jpg st3.jpg

5 min:

ona3.jpg ona1.jpg ona2.jpg

10 min:

st10min_2.jpg st10min_1.jpg 10min4.jpg

* * *

No niiiiiin, nyt se sitten on Harry Potter and The Deathly Hallowsin julkaisupäivä. Varmaan aika monet on jo ehtiny lukea sen, koska se tuli myyntiin keskiyöllä. Mä jäin sen verran jälkeen Potter-sarjan ties kuinka monennella uudelleenlukukierroksellani (haluan lukea koko sarjan yhteen pönöön ennen kuin tartun viimeiseen kirjaan) tämän matkan ja sen valmistelujen takia, että sain juuri vasta lopetettua Goblet of Firen. Nyt vain olen joka hetki vaarassa kuulla spoilereita viimeisen kirjan juonesta.
Itsestäni tuntuu, että Harry tulee kohtaamaan loppunsa. Muita arvauksiani ovat, että Crookshanks on ihminen, ja Snapehan on ilman muuta hyvien puolella: Dumbledore uhrautui (”Severus… Please.”) jotta Snape pystyis säilyttään coverinsa Voldemortin sisäpiirissä ja Double-D vaikuttaa itse asiassa ”koutsanneen” Harrya samaan kohtaloon, sillä arvailen että Harry joutuu kuolemaan jotta Voldemort tuhoutuisi.
Mutta kaikki tämä on tietysti silkkaa spekulointia.
Vaikka sattuisinkin jotenkin olemaan oikeassa, en silti halua tietää sitä ennen kuin luen kirjan. Pelkään että joku lehti joita on jaossa bussipysäkkini vieressä otsikoi kirjan juonipaljastukset etusivullaan. En enää tiedä mihin tässä uskaltaa katsoa!! Zeniäni (Peter Parker, Spider-Man) taas tulen varmaan kuuntelemaan tauotta mahdollisimman kovalla, jotten vahingossa sattuisi kuulemaan vieressä istuvien ihmisten keskustelua kirjasta.

* * *

Eilen ei tapahtunu mitään erikoista, paitsi että animaatiotunnilla katsottiin Brad Birdin kivan Iron Giant:in avauskohtaus efektiesimerkkinä, melkein freimi freimiltä. Siinä nimittäin on salamoita pilvien yläpuolelta kuvattuna, salamoita maasta kuvattuna, liekkejä, aaltoja, pärskeitä, sadetta, lasia pitkin valuvaa sadetta, särkyvää lasia, vedenalaista kuvaa, vedenalaisia kuplia, valonheittimiä, kaikki yhdessä kohtauksessa.
Ja sit katottiin myös Brad Birdin Family Dog (jota en ollutkaan nähnyt aikasemmin) esimerkkinä kameranliikkeistä — sekä yksinkertaisesti sen vuoksi, että se on hitsin hauska.

Matkustin koulun jälkeen keskustaan kattomaan Hot Fuzz:in (Eagle vs Shark oli ikävä kyllä just poistunu ohjelmistosta), josta pidin tosi paljon — eihän se tietysti ollut samalla tasolla häikäisevän Shaun of the dead:in tai vielä häikäisevämmän Spaced:in kanssa, mutta en mä moista odottanutkaan.

Me ei lähdettykään eläintarhaan tänä viikonloppuna, järjestelyt eivät ottaneet tulta tosi sateisen kelin takia (saakelin sadekeli on jatkunut tiistaista asti, tosin koulunkäynti on ollut niin kivaa ettei se oo paljon haitannut). Sen sijaan me mennään sisätiloihin piirtämään eläimiä — eli Vancouverin kuuluun akvaarioon ensi torstaina. Olisin mennyt varmaan käymään siellä muutenkin, mutta kiva näinkin, kun saamme lisäksi lipuista ryhmäalennuksen. Tismalleen sama pätee Vancouverin taidemuseoon, jossa on meneillään ”Monet to Dalí” -näyttely; sinne mennään luokan kanssa tiistaina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s