Wakka wakka wakka wakka Wa-COM!

Tämä ei ole tosiaan yhtikäs mitään oikeiden Photoshop-taitureiden luomusten rinnalla, mutta halusin vain näyttää blogin lukijoille eli vanhemmilleni millaista jälkeä Wacom-kynällä saa aikaan:

painttesthi1.jpg

Täällä pikkuisen isompi ja tarkempi versio.
Tavallisella hiirellä moisen maalaaminen fotarissa olisi ollut minulle mahdottomuus. Olisin ehkä saanut jotain hyvin samannäköistä valokuvan pohjalta taidefilttereitä vekslaamalla, mutta tämä on maalattu tyhjän päälle omalla käsialallani ja erilaisilla Photoshop-pensseleillä, täysin ilman automaattisia muotoja, vektoripiirtämistä tai filttereitä. Ymmärrätte varmaan miksi olen niin hurmaantunut Wacom-kynästä.

Maalasin merta, koska minun on viime aikoina ollut taas ikävä Master and Commander…ia. Haluaisin vuokrata sen ja katsoa sen joku ilta animaatioluokassa, jossa on ihanan iso telkkari. Leffan soundtrackia voin onneksi kuunnella milloin mieli vain tekee.

* * *

Kuten näkyy olen jäänyt kronikoimisessa niin pahasti jälkeen, että annan periksi ja hyppään suoraan tähän päivään. Pari tärkeintä tapahtumaa väliajalta:

Viime lauantaina oli ilotulituskisan voittajan julistus. En mennyt paikan päälle, katsoin finaalipamautukset P-Vancouverin puolelta Ambleside -nimisessä puistossa, vaikkei näkynytkään ihan yhtä hyvin kuin English Baysta. Samana iltana luin netistä (vuokranantajani ovat järkänneet langattoman yhteyden, jehee!), että Kanada voitti, mikä on vääryys, koska Kiina oli parempi. Kuka tällasta antaa tapahtua? Kännykkä-äänestäjät taatusti asialla. Kanadalaisten hyväksi englannin kielellä: this is what happens when the ”7th judge” is YOU.

Kävin Big Pete’s:illä, mutta niillä ei ollut yhtään Pixar art -kirjaa. Kummallista. Ostin silti muutaman sarjiksen, joista kirjoitan kun kerkiän.

Maanantai oli vapaapäivä, koska oli BC Day. British Columbia Day, osavaltion kansallispäivä tai joku sellainen — en tiedä muuta kuin etten millään malttanut odottaa kouluun pääsyä taas tiistaina.

Kokeilin Okanagan -siideriä, ja uskoni Kanadan siideritarjontaan palautui. Mahtavaa — terassilounaalla varsinkin.

Tänään lähdetään Whistleriin (jossa 2010 talviolympialaiset pidetään) Tylerin ja sen kavereiden kanssa. Meidän ryhmäläisiä lähtee pieni porukka.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s