”WHISTLEEEER!”

Lauantaiaamupäivänä Yis, minä ja Sasha ajettiin vuokra-autolla Whistleriin, jossa Tylerin kavereilla oli hotellihuoneisto viikonlopun ajaksi. Ne oli tulleet jo perjantaina. Meitä oli ainakin tusina, ja useimmat Tylerin kamuista olivat oivaa seuraa.

Nautin. Me ihailtiin vuorimaisemia ja kierreltiin kylän kauppoja lauantain ajan, rymyttiin yö klubeilla, hajaannuttiin tänä aamuna (muuten oltaisiin ehkä maaduttu koko päivä, mutta huoneisto oli luovutettava klo 10), ja osa lähti pyöräilemään vuorenrinnettä alas; osa lähti pyöräilemään muuten vaan; minä, Tyler ja Sasha haluttiin pysyä kylässä, ja kun alkoi sataa, päätettiin että voitaisiin mennä pitämään sadetta vaikka elokuviin. Menimme The Bourne Ultimatumiin, joka oli hyvä. (Kannattaa katsoa — ainakin DVDnä. Sanonpa nimittäin, elokuvalippujen hinnat täällä hemmottelee mut täysin tärviölle. Miten totun elokuvateatterielämän puutteeseen kotiin palattuani??) Parempi kuin eka Bourne-leffa, josta siitäkin pidin aika lailla. Kakkosta en ole vielä nähnyt, mutta pysyin silti helposti kärryillä.
Ai niin ja kävin katsomassa perjantaina The Simpsons Movien, suosittelen.

Whistler oli täynnä ihmisiä, mutta ei se kamalasti hermoille käynyt. Viheriöivät vuorenrinteet houkuttelivat minua palaamaan talvella — paitsi että silloin ihmispaljouskin olisi pahempi. Silti… Whistler oli charmantti ja jylhän luonnonkaunis paikka. Anteeksi etten jaksa kirjoittaa yksityiskohtaisemmin, mutta antaapa kuvien näkyä.

* * *

whistler2.jpg

Lost Lake:

lostlake2.jpg lostlake5.jpg lostlake9.jpg

Ennen sadetta pilvet roikkuivat niin alhaalla, ettei suurinta osaa vuorista näkynyt. Ihan kuin vuorista olisi noussut savua.

low1.jpg low2.jpg

Kotimatkalla Squamishin ja Lions Bayn (jos nuo paikannimet mitään kelle merkitsee, mulle ei) välisellä vuoristotiellä oli ollut onnettomuus — auto ajanut reunusteen yli ja kaksi muuta autoa kolaroinut samassa mylläkässä — ja Whistlerin matkalaisia seisoi kilometrien pituudella parkissa kun onnettomuuspaikka raivattiin, mikä oikeastaan kävi yllättävän nopeasti. Meillä oli evästä, kaikki jutteli lähelle parkkeeranneiden kanssa ja vilkutti ohi ajaville pelastusautoille ja naapuriautojen koirat kävi tervehtimässä, joten mikäs meidän oli istuskellessa. Vaikka hirveä juttu tietysti onnettomuusosapuolille.

parked2.jpg

Mutta maisemien suhteen tie ei ollut hullumpi odottamiseen.

parked3.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s