No, jos joku sarja kannattaa kahdesti ostaa…

…niin ilman muuta Spaced.

Anteeksi tämä yhteen ajatukseen (siis tiettyihin ohjelmiin) tarrautuminen viime aikoina. Enkä sitten todellakaan ole muuttunut minkään sortin uutisblogiksi, en edes telkkarisarjojen suhteen, mutta silti on pakko hehkuttaa tätä tuoretta tiedonmurusta, jonka luin Spaced Out:ista.

Spaced julkaistaan Yhdysvalloissa (ensimmäistä kertaa 1-alueen DVD:nä) 23. heinäkuuta. Totta, tuo ei vielä juurikaan eurooppalaisia kiinnosta, mutta tässä itse pihvi: jenkkilän DVD-julkaisun kunniaksi sarjalle on nauhoitettu uudet kommenttiraidat. Sokerina pohjalla (sokeria ja pihviä? Gäh) äänessä eivät ole ainoastaan sarjan luojat Simon Pegg, Jessica Hynes (os. Stevenson) ja Edgar Wright *| vaan vierailevia kommentaattoreita ovat Kevin Smith, Quentin Tarantino, Matt Stone ja Diablo Cody. Kolme ensimmäistä ovat oikeita sankareita eikä neljäskään mikään turha heppu ole (joo joo, tiedän mää että se on nainen. Sanon sekä miehiä että naisia aina silloin tällöin ”hepuiks”). Kevin Smith! Quentin Tarantino! MATT STONE! :O (Mutta missä, missä on Trey Parker… Vaikka tämähän on jo melkein sama tilanne kuin jos maailmanrauha olisi toteutunut mutta sen päälle pyytäisi vielä strösseleitä.)

This, together with brand new cover art will hopefully sweeten the blow for those completists who already have the region 2.

–Simon Pegg

Uskaltakaakin väittää ettette ostaisi!

*| Anteeksi tämä sivuraiteelle lipsuminen, mutta pakko sanoa kuinka potuttaa se että muutamassa (muutamakin on liikaa) artikkelissa ja nettikommentissa ”unohdetaan” Simonin ja Jessican kirjoittaneen sarjan yhdessä. Shaun of the Deadin ansaitun suosion jälkeen on näköjään läsnä kiusaus kehua Spacedia vain Pegg-Wright -duon hengentuotteena. Mutta miten moista voisi edes olla huomaamatta? Eikö lopputekstejäkään enää osata lukea?? Jotkut ovat kommenteista päätellen jo hypnotisoineet itsensä blokkaamaan Jessin muutamista kohtauksistakin kokonaan pois! ”Muistatko kun Tim leikkiammuskeli niiden teinien kanssa blaapatiblaa…” Haloo! Tarkoitat sanoa ”Tim ja Daisy leikkiammuskeli niiden teinien kanssa blaapatiblaa.” Spaced ei olisi YHTÄÄN MITÄÄN jos yksikin sen arkkitehti olisi ollut joukosta poissa.
Puuh.
No, syypäät ovatkin yleensä amerikkalaisia. Siellä on Spaced-tilanne televisioesitysten suhteen ollut varmaan aika surkea. Toivotaan tietoisuuden parantuvan DVD:n myötä.

(Kyllä — olen kuullut Spacedin kehitteillä olevasta jenkkiversiosta sekä kuka sen tuottaa. Pyydän, älkää ikinä, ikinä puhuko minulle siitä. Ikinä. Jos teeskentelen ettei sellaista ole koskaan ajateltukaan, saati ryhdytty toteuttamaan, ehkä lopulta saan itseni uskomaan sen.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s