CTFU!

Chut the fuck up! Joku yrittää tehdä Donnie Darko -jatko-osan?! Ärräpää! Eivät ole tainneet huomata että aprillipäivä meni jo. Mistä ihmiset näitä neronleimauksia saa? Olen ymmälläni — varsinkin tästä retoriikasta:

Simon Crowe of Velvet Octopus added: ”I think there is a new generation of cinema-goers who will be very excited to see this film.”

Donnie Darko ilmestyi 2001, ”director’s cut” ilmestyi 2004, ja nyt on muka jo olemassa sukupolvi joka… Apua, antaa olla. Joku varmasti vain vitsailee.
Minä puolestani jään ihmettelemään miksei kukaan vieläkään tajua tehdä DD:lle sitä ainoaa oikeutettua jatko-osaa Sparkle Motion: The Movie!

* * *

Kun tämä merkintä on jo valmiiksi turha, niin menköön. Pakko kertoa että sain kuin taikaiskusta takautuvasti valtiolta selvää rahaa sen verran, että pääsin tilaamaan Slings & Arrows: The Complete Collectionin ynnä Rushmoren Criterion-julkaisun! Ihanaa! Ihanaa ihanaa ihanaa! Paketin pitäisi tulla rapakon takaa parin viikon sisällä.
Taidan olla seko (en kuitenkaan tarpeeksi seko ymmärtääkseni miksi joku antoi luvan tehdä Donnie Darkolle jatko-osan ilman Richard Kellyä tai yhtäkään Gyllenhaalia taitaitai) kun minulla on ladattuna koko S&A mutta silti katson sitä mieluummin FST:n tahtiin… On vain jotenkin kivan kihelmöivää odottaa sen jaksoja viikko kerrallaan. Sitten kun kaikki jaksot on esitetty, voin ruveta pitämään tuijotusmaratoneja. Tilasin varmaan DVD-boksin ihan vain ollakseni tukena tai kiittääkseni jotenkin. Tai ihan vain siksi että se on minulle aivan erityinen sarja, ja jotkut erityiset asiat on pakko kahlita ja pakata pahviaskiin ja käännellä käsissään ja esitellä hyllyssään. Ja Rushmore kaikilla mausteilla… Miten lie olen kituuttanut ilman sitä näinkin kauan.

Slings & Arrowsin toinen kausi ei ihan yltänyt ensimmäisen tasolle, mutta oli silti upea, ja sen perjantainen päätösjakso jätti tietysti nälkäiseksi näkemään millaisia valtataisteluita kolmoskausi tuo tullessaan. (Sivuhuomautuksena: toivottoman huvittavaa, miten Geoffreyn siistiytymisyritys levähti käsiin ennen kuin näytös ehti kunnolla loppuakaan. Hobo-chic!)
On huomionarvoista, että kausi oli lisäksi tulvillaan yksityiskohtia jotka aukeavat vain ykköskauden katsoneille. Onhan niitä monissa sarjoissa, mutta todella harvoin tällaista määrää. Vaikkapa Geoffreyn ja Ellenin kohtaus Romeon ja Julian kulisseissa oli hieno hetki myös sellaisenaan, mutta Ellenin kommentti, että hän ei jaksa Romeota ja Juliaa, koska omassa elämässä ei ole samanlaista intohimoa, oli sitäkin liikuttavampi kun muistaa Geoffreyn ekan kauden ”life can’t compete with that”-puheen Ellenistä. Nuo yksityiskohdat ovat sekä nautittavia että kunnioitettavia esimerkkejä sarjan luojien panostamisesta jatkuvuuteen, joka antaa vaikutelman, että S&A:n maailma on elänyt jo ennen kuin kamerat ryhtyivät seuraamaan sen tapahtumia ja tulee elämään *| kameroiden lopetettuakin, ei ainoastaan jakso tai kausi kerrallaan.

*| Anteeksi huono suomeni.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s