Ressiä

Näen parin yön välein painajaisia siitä, että Vancouveriin päästyäni collegen väki sanookin, että minulle on lähetetty hyväksymiskirje erehdyksessä eivätkä he lainkaan osanneet odottaa minua ja ”voi harmi kun tulit tänne asti aivan turhaan!” Mutta vielä pahempi on se painajainen jossa olen Hki-Vantaan lentokentällä lähtöselvityksessä ja huomaan erehdyksessä pakanneeni viisumit, liput ym. matkalaukkuun käsimatkatavaroiden sijaan, ja niitä kaivellessani kone ehtii jättää.

Huh helpotus, opintotukihakemukseni hyväksyttiin. Tosin jos viisumihakemustani ei hyväksytä, kaikki on turhaa. Jouduin (pitkien käsittelyaikojen takia) lähettämään viisumihakemuksen ennen kuin Kelan opintotukipäätös tuli, ja mitä jos viisumihemmot nyt päättävätkin, etten ole tarpeeksi rikas saadakseni luvan tulla Kanadaan opiskelemaan?? Ja ennen kuin viisumin saaminen on aivan varmaa, ei kannata ostaa lentolippua. JÄNNITÄN.

Capilanon nettisivujen ilmoitusosastossa on tällä hetkellä ilmoitus asunnosta, joka on melkein liian hyvä ollakseen totta, mutta onko turhaa yrittää näin aikaisin, kun tarvitsen sitä vasta elokuun lopulla? Kämppä ehtii mennä muille vuokralaisille jo moneen kertaan, ennen kuin edes ehdin maahan.

Keskittymiskykyni on tämän viikon ajan ollut toivoton. Shaun of the Deadkin ois tullu tänään telkusta mutta vaikka tykkään siitä kuin hullu vellistä, huomasin etten pystynyt istumaan paikallani television edessä viittä minuuttia kauempaa. Ja yllätys yllätys tämäkin merkintä jää lyhyeksi.

Minä! EN jaksa katsoa televisiota!! Jonakin päivänä vielä nauran tälle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s