Kun kaikki osuu kohdalleen

[Kuromista]

Keskiviikkoaamuna oli viikon toinen LDC:n sessio. Maanantaina life drawing club pidetään illalla, keskiviikkona aamulla, siinä toivossa että mahdollisimman moni animaatio-opiskelija pystyisi käymään ainakin toisessa niistä.

Paikalla oli odotetusti vähemmän ihmisiä kuin maanantaina, onhan yhdeksältä melkoisen aikainen aamu opiskelijoiden näkökulmasta. Meidän luokalta tuli lisäkseni vain Colleen, loput olivat kakkosia, joukossa pari digiopiskelijaa. Mallia ei alkanut kuulua, ja muutaman minuutin kuluttua paljastui väärinkäsitys jonka johdosta malli ei ollutkaan tulossa. Klubia isännöivät kakkoset alkoivat kuitenkin viivyttelemättä poseerata itse (tietysti vaatetettuina), jottei kokoontuminen menisi hukkaan, ja sessiosta muodostui — anteeksi, että toistan itseäni — uskomaton.
En osaa sanoa, johtuiko se käyttämistäni materiaaleista, poseerauksien nopeudesta, tunnelmasta (joka oli muuten erinomainen), keskustelusta vai mistä, mutta mulla oli älytön flow päällä. Kun kaikki sujuu ja sitä vain huristelee eteenpäin. Piirtäminen oli yksinkertaisesti nautinnollista ja mieli keskittynyt mutta rentoutunut, eikä välittänyt mistään mitään, hädin tuskin edes lopputuloksesta — silloin tällöin tuntui kuin en itse olisi piirtänyt ollenkaan vaan käteni olisi liikkunut aivan itsenäisesti ja minä olisin vain tarkkaillut. Tuntui ettei mitään muuta elämässä tarvitsekaan.

Flow 1Flow 2

Jo tuosta johtuen session tuotosteni näkeminen nostaa mielialaani. Toivottavasti saan tulevaisuudessa syntymään vielä paljon samanlaisia, mutta tällä hetkellä olen tästä aamusta niin vaikuttunut, että oli aivan pakko postata croqeja kakkosluokkalaisista luonnosblogiini. -> Niitä näkyy täällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s