Lyhyt ja mitätön merkintä

Ei syytä huoleen, olen ollut kipeänä (taas! pirulainen) ja jaksoin hädin tuskin saattaa loppuun lukuisat koulutehtävät, saati sitten kirjoittaa viikon kaikista tapahtumista… Sääli, sillä kouluhommat olisivat edelleen olleet kirjoittamisen arvoisia animaationäkökulmasta.
Tauoton yskiminen ärsyttää ja saa pään särkemään.
Mutta muuten olen voinut paljon paremmin kuin viimekertainen valituspostaus ehkä antoi ymmärtää.

Kipeydestä huolimatta menin suunnitellusti meidänluokkalaisten kanssa katsomaan Watchmen -elokuvaversion perjantaina, ja tuomioni on: 😦 . Joko sarjakuvaan verrattuna tai ihan omilla ”ansioillaan”, leffa ei edes ollut tarpeeksi huono ollakseen tahattoman hauska.

Sunnuntai oli ihan kiva, menin Basic Inquiryyn taas ja vaikkei malli ollutkaan parhaasta päästä, se ei paljon painanut koska Moh oli antanut kotitehtäväohjeistukseksi keskittyä ylätorson piirtämiseen. Jäykät poseeraukset eivät siis tällä kertaa haitanneet, ja koska paikalla oli kaksi muutakin meidänluokkalaista, tauoilla oli erinomaisen viihdyttäviä juttutuokioita.

Voiko tätä uskoakaan… Star Stories :in kolmas kausi ei olekaan pakollista katsottavaa! 😦 Bono- ja Elton John -jaksot naurattivat eniten, mutteivät lähellekään ykkös- ja kakkoskauden tavoin. Siitä huolimatta sarja kokonaisuutena on reilusti keskiarvon yläpuolella; sitä on vain niin tottunut huippuviihteeseen tältä sarjalta että pettyneenä unohtaa mittasuhteet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s