JERKPress

Kirjoitin just pitkähkön merkinnän ja WordPress SÖI sen ennen kuin ehdin julkaista. En saa sitä enää millään takaisin. Joten potuttaa sen verran että kirjoitan teille vain lyhennetyn version.

Eilen (ti) oli eka kerta kun meidän luokkalaisista noukitut uudet vetäjät veti LDC:tä! Olin hermona vaikka homma oli helppo, ens kerralla menee paljon sutjakammin.

Hirmu kiva animointitehtävä taas meneillään, animoidaan eka kertaa kaks hahmoa eikä vain yhtä. Harjoitellaan ns. rajoitetun animaation (limited animation) käytäntöjä. Sitä näkee lähes kaikissa piirretyissä TV-sarjoissa. Hahmo paikallaan, vain pää tai kädet liikkuu. Omalla tavallaan tehokasta sekä tyylillisesti että viihteenä, kässäristä ja ääninäyttelemisestä riippuen.
Sen vastakohta on ”full animation”, kokonaisvaltaisuudessaan lähempänä näyttelemistä.

Tehtävässä ei saa käyttää olemassaolevia hahmoja eikä olemassaolevaa dialogia. Mulloli vaikeuksia kirjoittaa kiinnostava kohtaus, mut ainakin hahmodesigneista tuli helkutin hyviä, ja sitä paitsi tykkään luomistani tyypeistä, joten tää on varmaan nautittavaa animoida ja ehkä ne maustaa mun nihkeää kässäriä. Tehtävä piti saaha alkuun nopeesti ja just sillon ei ollu hyviä käsikirjoitusideoita, mutta tyypillisesti nyt kun on jo aikataulussa siirrytty eteenpäin dialogin nauhoittamisesta ideoita alkoi tulvia. No ens kerralla vaan sitten… Niin ja harmitti kun en voinut nauhoittaa juuri mitään reploja itse koska kurkkuni on yhä kipeä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s